Malmin Hyvän Olon Keskus

Malmin Hyvän Olon Keskus

Helsingin Malmilla sijaitseva Hyvän Olon Keskus tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia erilaisten hoitojen, kurssien ja koulutusten avulla.

Malminkaari 5, 00700 Helsinki. Sisäänkäynti talon pääovesta, olemme heti ensimmäisessä kerroksessa.

Meille on helppo tulla monesta suunnasta! Paikalle pääset hyvin sekä autolla, junalla että bussilla. Sisäpihallamme on ilmainen (2 h) pysäköinti ja Malmin juna-asemalta matkaa vain 300 metriä. Olemme 10 minuutin junamatkan päässä Helsingin keskustasta.

Hyvän Olon Keskus vuokraa tilaa säännölliseen tai tilapäiseen tarpeeseen. Tunnelmalliset ja toimivat tilamme on vasta remontoitu ja ne soveltuvat monenlaiseen tarpeeseen. HOITO/TERAPIAHUONEET Sähköhierontapöydillä varustetut tunnelmalliset hoitohuoneet soveltuvat monenlaiseen hoito/terapiavastaanottoon. Huoneita vuokrataan säännölliseen tarpeeseen 1-5 päiväksi viikossa. RYHMÄ/KOULUTUSTILA Koulutustilamme on viihtyisä paikka koulutuksiin, ryhmätoimintaan ja tapahtumiin. 70 m2 tila sopii monenlaiseen tarpeeseen ja on kalustettavissa monella eri tavalla. Käytössäsi on mm. tuoleja, pöytiä, sohva, videotykki, useita matkahoitopöytiä. Käytöstä riippuen tilaan mahtuu 10-30 henkilöä. Tilaan on oma sisäänkäynti ja sieltä löytyy oma keittiö sekä wc.

Kysy lisää! Keskustellaan sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

.