Koulutukset

Koulutukset

Elonaskel tarjoaa laadukasta täydennyskoulutusta

- ammattitaidolla sekä suurella sydämellä



Katso kurssien lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan täällä.
Kurssien kouluttaja Tiina Rytkönen on kouluttajana asiantunteva, selkeä ja innostava. Koulutukset ovat käytännönläheisiä ja koulutettavien erilaiset taustat huomioivia.
Tiinan monipuolinen kokemus sekä kokonaisvaltainen lähestymistapa ovat saanet paljon kiitosta ja koulutukset saavatkin osallistujilta erinomaista palautetta.


VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAUVAHIERONTAKURSSI AMMATTILAISILLE

Kurssi sopii sinulle, joka toimit jo hoitoalalla ja haluat laajentaa osaamistasi myös lapsiasiakkaiden hoitamiseen tai sinulle joka työskentelet lasten kanssa ja haluat upean työkalun työhösi.

Kurssilla saat hyvät valmiudet kokonaisvaltaiseen vauvojen hoitamiseen ja teemme sen aikana runsaasti myös käytännön harjoittelua oikeilla vauva-asiakkailla. Kurssi sopii hyvin esim. hierojille, vyöhyketerapeuteille, toimintaterapeuteille, terveydenhoitajille, kätilöille sekä lastenhoitajille.

 

27.-28.8.2020 HELSINKI

17.-18.12.20 HELSINKI

VAUVAHIERONNAN SYVENTÄVÄ JATKOKURSSI

26.-27.10.2020 HELSINKI

 

VYÖHYKETERAPEUTTINEN RASKAUSHIERONTAKOULUTUS

Kurssi on tarkoitettu täydennyskoulutukseksi sinulle, joka teet kehohoitoja tai työskentelet raskaana olevien kanssa. Opettelemme kurssilla turvallisen, syvärentouttavan raskaushieronnan, jossa yhdistyy vyöhyketerapian tehokkaat vaikutukset sekä lempeän ayurveda-hieronnan lempeän rytmiset hierontaotteet. Tämä on erittäin suosittu hoito! Saat paljon tietoa raskausajasta sekä sen vaikutuksista kehossa ja opit kuinka erilaisia raskausajan kipuja voidaan tehokkaasti helpottaa. Käymme läpi myös kuinka synnytys voidaan käynnistää turvallisesti vyöhyketerapian avulla.

21.-22.9.2020  HELSINKI

10.-11.12.2020 HELSINKI

Synnytyksen käynnistys vyöhyketerapian avulla

Täysiaikaisen raskauden käynnistymistä voidaan tarvittaessa auttaa vyöhyketerapian avulla. Vyöhyketerapian avulla voidaan myös valmistella kehoa tulevaan synnytykseen, jotta se sujuisi parhaalla mahdollisella tavalla. Tällä kurssilla opit turvallisen synnytyksen käynnistämishoidon, sen milloin hoitoa voidaan tehdä ja miten vyöhyketerapian avulla voidaan tukea synnytyksen luonnollista kulkua.

5.10.2020 HELSINKI

16.11.2020 HELSINKI

VYÖHYKETERAPIAN PERUSTEET (kotikäyttöön ja hoitotyön tueksi)

Tämä kurssi sopii kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille, etkä välttämättä tarvitse mitään pohjatietoja! Kurssi tuo upean työkalun myös sinulle, joka teet jo kehohoitoja mutta haluat tehostaa hoitojesi vaikutusta tai saada uuden palvelun valikoimiisi.

Opit kurssilla vyöhyketerapian perusteet, sekä paljon hyödyllisiä hoitopisteitä erilaisten vaivojen hoitamiseen. Käsittelemme myös kehon, mielen ja tunteiden yhteyttä ja vaikutusta hyvinvointiimme. Opit kurssilla vyöhyketerapeuttisen jalka- sekä korvahoidon.

24.-25.10.2020 HELSINKI

WHO IMETYSOHJAAJA KOULUTUS

WHO:n 20 tunnin imetysohjaajakoulutus antaa osallistujille imetysohjauksessa tarvittavat perusvalmiudet, joiden avulla he osaavat ohjata ja tukea äitejä onnistuneeseen imetykseen. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka kohtaavat työssään raskaana olevia tai imettäviä perheitä tai vastasyntyneitä. Kouluttajana Laura Merivirta.

20.11. ja 26-27.11.2020 HELSINKI

KAIKILLE KURSSEILLE ILMOITTAUDUTAAN TÄMÄN LINKIN KAUTTA

 

VAUVA-AKATEMIA
Vauva-akatemia on yhdeksän kuukauden matka vauvahyvinvoinnin ammattilaiseksi. Koulutus sisältää 18 lähiopetuspäivää ja opit sen aikana kokonaisvaltaisen tavan auttaa perheitä vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa syvällisesti hyödyntäen. Koulutuksen aikana saat myös WHO 20 h imetysohjaaja pätevyyden. Koulutus alkaa 21.1.21 ja sinne haetaan mukaan vapaamuotoisella hakemuksella. Lue lisää linkistä!
21.-22.1.2021