HENKILÖSTÖ JA YHTEYSTIEDOT

Henkilöstö ja yhteystiedot

Tiina Rytkönen

kehotunneterapeutti, diplomivyöhyketerapeutti, kouluttaja, dipl.ayurvedahoitaja, mindfulness tunnetaitovalmentaja, imetysohjaaja

Tiina katsoo ihmistä kokonaisuutena, jossa keho, mieli ja tunteet toimivat yhdessä. Hoitajana Tiina on lempeä, kuunteleva sekä asiantunteva. Erikoisosaamisena vyöhyketerapeuttiset hoidot vauvoille ja lapsille sekä raskaana oleville tai raskautta toivoville.

045 118 2777

tiina@elonaskel.fi

Laura Merivirta

Terveydenhoitaja (yamk), kouluttaja, vyöhyketerapeutti, imetyskouluttaja, IBCLC

Neuvolatyön ammattilaisena Laura yhdistää terveydenhoitajan työhön vyöhyketerapiaa raskaana oleville, vauvoille ja lapsille. Vastaanotolla on aikaa kuunnella ja auttaa arjen pulmissa. Erityisosaamisena imetykseen liittyvät pulmat, mm. kireän kielijänteen arviointi ja ohjaus.

010 229 6040

lastenneuvola@netti.fi

Piritta Kuusela

Osteopaatti, kätilö, TCM terapeutti, imetyskouluttaja

Piritta kohtaa asiakkaat ammattitaitoisesti ja empaattisesti. Hän hoitaa erityisesti vauvojen, raskaana olevien sekä synnyttäneiden kiputiloja, mutta koko perhe on tervetullut hoitoon. Erityisosaamisena Piritalla on imetykseen liittyvät ongelmat, joita pyritään selvittämään osteopatian, kätilötyön sekä imetysohjauksen kautta.

045 1857335

osteo.piritta@gmail.com

Eeva Järvenlaita

Osteopaatti amk, imetysohjaaja

Osteopaatti Eeva on kehon kipu- ja häiriötilojen hoitamisen ammattilainen, jonka vastaanotolle voit hakeutua monien erilaisten vaivojen kanssa. Eevan empaattisella hoito-otteella vaivat helpottuvat lempeästi ja samalla saat asiantuntevaa ohjausta hyvinvointisi ylläpitämiseen. Eevan erityisosaamista on äitien ja vauvojen osteopaattinen hoito yhdistettynä imetysohjaukseen.

040 5392 694

info@osteopaattieeva.fi

Miia Torvinen

VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAUVAHIEROJA, IMETYSOHJAAJA, SOSIONOMI

Miia on vauvahyvinvoinnin ammattilainen ja kokenut sosiaalialan kohtaaja. Jokainen perhe, vanhempi ja lapsi saa tulla nähdyksi ja kuulluksi kaikkine puolineen, kokonaisvaltaisesti. Miia hoitaa vauvoja suurella lempeydellä, ja tarjoaa ymmärtävää valmennuksellista tukea vanhemmuuden eri vaiheisiin.

040 5194239

mamalempee@gmail.com

Sari Tikkanen

Diplomitunnevyöhyketerapeutti

Sari on rauhallinen ja empaattinen vyöhyketerapeutti. Hän on kiinnostunut ihmisistä kokonaisvaltaisesti. Lempeän kosketuksen ja kuuntelun avulla voidaan auttaa ihmistä rentoutumaan ja voimaan paremmin. Sari hoitaa sekä vyöhyketerapian että tunnevyöhyketerapian keinoin.

040 220 4757

vyohyketerapiasari@gmail.com

Aino Malinen

Kätilö, diplomitunnevyöhyketerapeutti

Aino kohtaa asiakkaan lempeästi ja yksilöllisesti. Kätilön ammatti ja työkokemus sekä oma äitiys antavat tietotaitoa ja näkökulmaa erityisesti vauvojen ja raskausajan vyöhyketerapeuttisiin hoitoihin. Tunnevyöhyketerapian avulla on mahdollista pureutua syvemmälle tunteisiin.

050 413 3077

aino@kehoterapiaaino.fi

Timo Korjus

Koulutettu hieroja

Timo hyödyntää työssään fascian ja niveltoiminnan tuntemustaan, ja katsoo asiakasta aina kokonaisvaltaisesti. Hän on leppoisa ja mukava, mutta varmaotteinen hieroja, joka tekee klassista- ja urheiluhierontaa.

040 8334587

timo.korjus@gmail.com

Irina Kivi

fysioterapeutti, pilatesohjaaja

Irina on tuki-ja liikuntaelinsairauksien ammattilainen, jonka vastaanotolle voit hakeutua kehon erilaisissa kipu- ja häiriötiloissa. Irina on erityisen kiinnostunut vauvojen ja lasten kehityksestä sekä äitien hyvinvoinnin tukemisesta ja ottaa sinut vastaan lempeästi ja yksilöllisesti. Terapian tavoitteena Irina näkee kehon kokonaisvaltaisen toiminnallisuuden, jotta sinulla on hyvä olla ja liikkua.

0404153024

irinaekivi@gmail.com

Tove von Weymarn

OSTEOPAATTI AMK, SAIRAANHOITAJA, IMETYSOHJAAJA, BIOLOGI, JOOGAOHJAAJA

Tove on iloinen, asiantunteva ja empaattinen osteopaatti, joka pyrkii mahdollisimman kokonaisvaltaiseen kehon ymmärtämiseen. Hoitotilanteen rentous, mukavuus ja kiireettömyys ovat Tovelle tärkeitä, sekä vauvojen ja lasten että aikuisten hoidoissa. Erityisosaamisena vauvojen, lasten, raskaana olevien ja synnyttäneiden osteopatia. Suomeksi, på svenska or in English

050 3364743

osteopaattitove@gmail.com