HENKILÖSTÖ JA YHTEYSTIEDOT

Henkilöstö ja yhteystiedot

kehotunneterapeutti, diplomivyöhyketerapeutti, kouluttaja, dipl.ayurvedahoitaja, mindfulness tunnetaitovalmentaja, imetysohjaaja

Tiina katsoo ihmistä kokonaisuutena, jossa keho, mieli ja tunteet toimivat yhdessä. Hoitajana Tiina on lempeä, kuunteleva sekä asiantunteva. Erikoisosaamisena vyöhyketerapeuttiset hoidot vauvoille ja lapsille sekä raskaana oleville tai raskautta toivoville.

045 118 2777

tiina@elonaskel.fi

terveydenhoitaja, imetysohjaaja, dipl.refleksologi

Neuvolatyön ammattilaisena Laura yhdistää terveydenhoitajan työhön vyöhyketerapiaa raskaana oleville, vauvoille ja lapsille. Vastaanotolla on aikaa kuunnella ja auttaa arjen pulmissa. Erityisosaamisena imetykseen liittyvät pulmat, mm. kireän kielijänteen arviointi ja ohjaus.

010 229 6040

lastenneuvola@netti.fi

Terveydenhoitaja, YAMK FLT Ravintovalmentaja®, Vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja

Tanjan vahvuus ja erityisosaaminen on kokonaisvaltainen ja yksilöllinen ravitsemus funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuen. Terveydenhoitajan ammattitaitoon Tanja on yhdistänyt lempeän vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan.

050 562 8885

tanja.hakala@omppupolku.fi

Osteopaatti amk, imetysohjaaja

Osteopaatti Eeva on kehon kipu- ja häiriötilojen hoitamisen ammattilainen, jonka vastaanotolle voit hakeutua monien erilaisten vaivojen kanssa. Eevan empaattisella hoito-otteella vaivat helpottuvat lempeästi ja samalla saat asiantuntevaa ohjausta hyvinvointisi ylläpitämiseen. Eevan erityisosaamista on äitien ja vauvojen osteopaattinen hoito yhdistettynä imetysohjaukseen.

040 5392 694

eeva@norjaklinikka.fi

diplomivyöhyketerapeutti, luontaishoitaja, ayurveda-hoidot

Marian hoidoissa yhdistyy vyöhyketerapian tehokkaat vaikutukset sekä intialaisten ayurveda-hoitojen syvärentouttavat tekniikat. Ihana hoitokokemus muodostuu levollisuudesta ja rentoudesta keholle sekä mielelle.

050 4082485

mtmurto@gmail.com 

Diplomihomeopaatti, Intuitiivinen Energiahoitaja

Iiris auttaa koko perhettä suurella sydämellä laadukkaan ja lempeän homeopatian avulla. Homeopatian avulla voidaan hoitaa akuutteja ja kroonisia vaivoja sekä lapsilla että aikuisilla. Iiris tekee myös intuitiivista energiahoitoa sekä äänimaljahoitoja.

050 5290396

iiri@iirinvirma.fi

Kätilö, diplomitunnevyöhyketerapeutti

Aino kohtaa asiakkaan lempeästi ja yksilöllisesti. Kätilön ammatti ja työkokemus sekä oma äitiys antavat tietotaitoa ja näkökulmaa erityisesti vauvojen ja raskausajan vyöhyketerapeuttisiin hoitoihin. Tunnevyöhyketerapian avulla on mahdollista pureutua syvemmälle tunteisiin.

050 413 3077

ainoriitta.malinen@gmail.com

DIPLOMITUNNEVYÖHYKETERAPEUTTI

Janika hoitaa lapsia ja aikuisia empaattisesti ja läsnäolevasti vyöhyketerapian keinoin. Kehohoidon lisäksi tunnevyöhyketerapiassa huomioidaan ihmisen koko elämänkaari ja puretaan pikkuhiljaa kehon jännitys- ja kiputilat. Kehosi herää parantamaan itsensä - tervetuloa matkalle kohti tasapainoisempaa oloa.

040-7750 255

janika@zonessa.fi

koulutettu hieroja, aistiohjaaja, terveydenhoitaja vauvahieronnan ohjaaja

Kokonaisvaltainen ihmisen hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on Ullan kutsumus. Ullan hierontaote on läsnäoleva ja kuunteleva. Ulla on erikoistunut nivelten mobilisointiin ja aistiyliherkkyyksien kuntouttamiseen.

046- 539 3516

wellness@ullasinimaaria.fi

Muutosvalmentaja, Access Bars®, Access kehoprosessien ja Access Facelift fasilitaattori

Tuulilla on henkilökohtaisia kokemuksia syvän stressin, työuupumuksen ja masennuksen suhteen. Nämä kokemukset saivat hänet etsimään erilaisia työkaluja stressaavan elämän muuttamiseksi eheämmäksi. Access Consciousness -menetelmän työkalut ja hoidot ovat auttaneet häntä ja hänen asiakkaita löytämään onnellisen ja tasapainoisen elämän.

0400516060

tuuli@onnenportti.fi

Diplomitunnevyöhyketerapeutti

Sari on rauhallinen ja empaattinen vyöhyketerapeutti. Hän on kiinnostunut ihmisistä kokonaisvaltaisesti. Lempeän kosketuksen ja kuuntelun avulla voidaan auttaa ihmistä rentoutumaan ja voimaan paremmin. Sari hoitaa sekä vyöhyketerapian että tunnevyöhyketerapian keinoin.

040 220 4757

sptikkanen@gmail.com