Asiakkaiden Palautteita

Asiakkaiden palautteita

Riikka (Facebookissa Elonaskel/Vauvahieronta sivuilla jätetty avoin palaute)

Tiina on upea ja ystävällinen hoitaja! Hän on alansa huippu ja auttavainen. Kiitos!

Sini (Facebookissa Elonaskel/Vauvahieronta sivuilla jätetty avoin palaute)

Leikkauksen jälkeen 1,5 kuinen vauvamme oli itkuinen, kipeä, levoton ja päiväunet olivat todella haastavia. Saimme todella apua vyöhyketerapiasta, kolmen kerran jälkeen meillä asustaa tyytyväinen ja iloinen vauva, joka nukkuu päivällä ja nauttii todella hieronnasta. Tuhannet kiitokset Tiinalle!

Kirjallinen palaute vakiasiakkaalta

Pojalleni alkoi tulla voimakkaita päänsärkyjä 5-vuotiaana, ja monien tutkimusten ja arviointien jälkeen vaivalle saatiin viralliseksi diagnoosiksi migreeni. Koska emme halunneet aloittaa migreenin estolääkitystä vielä niin pienenä, päätimme hakea apua vaihtoehtoisista hoitomuodoista. Elonaskeleesta olimme kuulleet paljon hyvää, ja päätimme kokeilla vyöhyketerapiaa. Elonaskeleen Tiina loi poikaan nopeasti hyvän suhteen, ja jo ensimmäisistä käynneistä lähtien poikani oppi rentoutumaan hoitojen aikana. Olemme nyt käyneet reilun vuoden ajan säännöllisesti vyöhyketerapeuttisissa hoidoissa Elonaskeleessa, ja ilolla olemme huomanneet migreenikohtausten helpottavan - niitä on harvemmin ja ne paranevat nopeammin. Lisäksi poikani nauttii silminnähden rentouttavasta hoidosta, ja odottaa hierontakertoja aina kovasti. Hän on itsekin painanut mieleensä esimerkiksi pään alueen hieronnan liikkeitä, ja osaa neuvoa nyt minuakin tekemään joskus kotona vähän lyhennettyä "Tiinan hierontaa". Olen itsekin saanut vyöhyketerapiasta apua esimerkiksi epäsäännöllisen kuukautiskiertoni tasaamiseen. Olen todellakin sitä mieltä, että vaihtoehtoisista hoidoista on apua moneen ongelmaan.

Mira Törmälä Tuusula

Käytin Tiinan palveluita kahden viimeisen lapseni kanssa. Varsinkin keskimmäinen kärsi kovasta koliikista joka alkoi parin viikon ikäisenä. Päivät oli ihan yhtä huutoa aamusta iltaa. Jo parin hoitokerran jälkeen näkyi tulosta. Poikani alkoi mm. nukkumaan päivällä pitempiä unia ja huutokohtaukset lyhenivät. Viiden hoitokerran jälkeen ne loppuivat kokonaan ja poikani oli silloin n. yksi ja puoli kuukautta vanha. Oli itse todella positiivisesti yllättynyt siitä, että hoidot toimivat niin hyvin. Minulla ei ollut mitään aikaisempaa kokemusta vyöhyketerapiasta. Seuraavalla lapsella oli myös mahavaivoja, vaikka ei niin pahoja kuin keskimmäisellä ja päätin kokeilla taas vyöhyketerapiaa. Hoidot toimivat taas ja rauhoittivat mahan toimintaa ja tyttöni selvästi nautti Tiinan hieronnasta ja kosketuksesta. Hoidon lisäksi Tiinalta sain hyviä vinkkejä ruokavalioon ja ohjeita kotona tehtävään vauvahierontaan. Voin todella lämpimästi suositella Tiinaa, koska hän on todella ammattilainen suurella sydämellä.

Nina (Facebookissa Elonaskel/Vauvahieronta sivuilla jätetty avoin palaute)

Voin lämpimästi suositella Tiinan hoitoja niin vauvoille kuin vanhemmille! Kävin vauvahierontakurssin, josta sai hyvät ohjeet kotona tehtävään vyöhyketerapeuttiseen hierontaan. Meillä onkin asustanut jo 8kk pääsääntöisesti erittäin aurinkoinen pieni ihminen. Uniongelmiin saimme apua neljän kerran hieronnasta: aiemmin kahden tunnin välein herätellyt vauva oppi nukkumaan jopa 8 tuntia putkeen. Sain myös itse hemmotteluhetken ja apua selkäsärkyihin hieronnassa, johon pystyin osallistumaan vauvan kanssa. Upea kokemus!

Vauvahierontakurssilaisen palaute

Ihanan lämminhenkinen kurssi, josta nauttivat sekä äiti että vauva! Opituista taidoista on ollut todella paljon hyötyä koko vauva-ajalle. Tapaamisia odotettiin aina innolla, ja oikein harmitti että kurssi loppui. Ohjeet olivat hyvät ja myös isä oppi niiden avulla hieromaan vauvaa.

Kirjallinen palaute ammattilaisten kurssista

Hyvä, asiallinen, täsmällinen koulutus. Hyvä paketti, sopivasti teoriaa ja käytäntöä. Kiitos, olet lämmin ja lempeä hoitaja ja kouluttaja. Myös yrittäjänäkökulmasi oli kannustava.

Kirjallinen palaute ammattilaisten kurssista

Asiantunteva, selkeä ja keskusteleva ote. Jämäkkä tapa vetää kurssi ja pitää aikatauluista kiinni, tästä pidin kovasti. Miellyttävä tapa olla meidän kanssa ja opettaa. Kiitos!

Henna ja poikavauva 4kk

Poikavauvamme syntyi kolme viikkoa ennen laskettua aikaa. Synnytys oli pitkittynyt ja se käynnistettiin vihdoin pari vuorokautta lapsivesien menon jälkeen. Kaksi ensimmäistä viikkoa kotona menivät hienosti, vauva söi ja nukkui hyvin. Kolmannella viikolla alkoivat vatsavaivat ja aamupäivät ja illat huudettiin selkäkaarella jäykkänä kuin rautakanki. Olin lukenut, että vyöhyketerapialla oli saatu hyviä tuloksia koliikkivauvojen hoidossa. Niinpä otimme yhteyttä Tiinaan ja päätimme kokeilla, jos vyöhyketerapiasta olisi meidän tapauksessa apua. Poikamme oli kolme viikkoa vanha, kun ensimmäinen hoito tehtiin. Ensimmäisellä hoitokerralla todettiin, että pitkittynyt synnytys ja mahdollisesti huono asento synnytyskanavassa olivat aiheuttanut hermopinteen vauvan niskahermoon, ja se aiheutti kipuja ja jännitteitä, jotka heijastuivat koko kohoon. Lisäksi hermosto ja suolisto olivat kehittymättömät ennenaikaisen synnytyksen vuoksi. Ensimmäisellä terapiakäynnillä ei juurikaan ollut vaikutuksia vauvan oloon, mutta jo toisen kerran jälkeen vauvan olo oli hierontaa seuraavina päivinä huomattavasti parempi ja keho rentoutuneempi. Myös uni oli rauhallisempaa ja unipätkät pidempiä. Hoitojen edetessä vauvan vatsavaivat pikkuhiljaa hävisivät ja niskakivut helpottivat kokonaan. Itkuisesta ja jännittyneestä vauvasta kuoriutui hoitojakson aikana todella tyytyväinen, hymyileväinen ja rento vauva, joka nukkuu paljon ja levollisesti. Suosittelen vöhyketerapiaa lämpimästi, se oli ainakin meidän tapauksessamme vauva-arjen alkutaipaleen pelastus!