Vauva-akatemia

Vauva-Akatemia

Elonaskel lanseeraa uuden koulutuskokonaisuuden terveys- ja hyvinvointialan ammattilaisille. Kokonaisuus on yhdeksän kuukauden mittainen matka vauvahyvinvoinnin ammattilaiseksi. Koulutuksessa saat itsellesi monipuolisia työkaluja vauvojen hyvinvointiin sekä perheiden kanssa toimimiseen. Koulutus antaa pätevyyden who:n imetysohjaajaksi sekä vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan osaajaksi ja koulutuksen jälkeen voit tarjota näitä palveluita ammattimaisesti myös vastaanotolla asiakkaille.
Saat paljon tietoa vauvoista, lapsen kehityksestä, raskausajasta ja synnytyksestä sekä niiden vaikutuksesta vauvaan. Koulutukseen sisältyy opintoja myös anatomiasta ja fysiologiasta, faskioista sekä erilaisten kehon kireyksien hoitamisesta, varhaisesta vuorovaikutuksesta sekä tunteiden merkityksestä, lapsen ja imettävän äidin ravitsemuksesta, vyöhyketerapiasta sekä vyöhyketerapeuttisesta vauvahieronnasta ja oireen mukaisesta hoitamisesta. Koulutus sisältää kattavan teoriaosuuden lisäksi myös paljon käytännön harjoittelua sekä ohjatusti että itsenäisesti.
KENELLE: Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on sosiaali- tai terveydenhuollon pohjakoulutus, koulutus hyvinvoinnin alalta tai vankka kokemus lapsiperheiden kanssa toimimisesta.
Koulutus toteutetaan viikonloppuisin ja lähipäivät ovat aina kerran kuukaudessa. Koulutus on käytännönläheinen ja saat koulutuksen aikana kattavan paketin teoriaa ja käytännön harjoittelua. Matkan aikana pääset heti toteuttamaan vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa ja syvennät osaamistasi koko koulutuksen ajan. Koulutuksen aikana teet myös itsenäisesti hoitoja jotka raportoit kouluttajille. Kouluttajien vankka kokemus ja osaaminen on tukenasi koko koulutuksen ajan.
HINTA: Koulutusviikonloppuja on yhdeksän ja koulutus alkaa 19.-20.9.2020. Kurssiviikonlopun hinta on 250 € (+alv 24% eli 310 € / vkl). Yhteensä koko koulutus maksaa 2790 € sis. alv 24 % (2250 € alv 0%).
PAIKKA: Koulutuspaikkana toimii Elonaskeleen uudet ja viihtyisät koulutustilat Helsingin Malmilla (Malminkaari 5).
SYKSYN 2020 KOULUTUS ALKAA 19.9. Lue lisää täältä:
https://www.facebook.com/events/1026817021009376/
Tiina Rytkönen: Elonaskeleen perustaja, kouluttaja, kehotunneterapeutti, vyöhyketerapeutti, imetysohjaaja, Mindfulness tunnetaitovalmentaja, lasten tunnetaito-ohjaaja. Erikoisosaaminen raskausajan sekä vauvojen ja lasten kokonaisvaltaisessa vyöhyketerapeuttisessa hoidossa.
Laura Merivirta: terveydenhoitaja (YAMK), kouluttaja, vyöhyketerapeutti, imetyskouluttaja ja IBCLC. Erikoisosaaminen vauvan vyöhyketerapiassa ja imetyksessä.
HAE MUKAAN! Koulutukseen osallistujat valitaan vapaamuotoisen hakemuksen perusteella. Kerro hakemuksessasi lyhyesti itsestäsi (koulutus, elämäntilanne) sekä kerro miksi juuri sinä haluaisit mukaan koulutukseen. Edellytämme mukaan valituilta kiinnostusta lapsiperheiden hyvinvointiin sekä sitoutumista koko koulutuksen suorittamiseen.
Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen: tiina@elonaskel.fi Paikat täytetään hakemusten perusteella sitä mukaa kuin sopivat hakijat löytyvät. HUOM! Syksyn koulutukseen enää muutama vapaa paikka jäljellä.