Malmin Hyvän Olon Keskus

Malmin Hyvän Olon Keskus

Helsingin Malmilla sijaitseva Hyvän Olon Keskus tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia erilaisten hoitojen, kurssien ja koulutusten avulla.

Malminkaari 5, 00700 Helsinki. Sisäänkäynti talon pääovesta, olemme heti ensimmäisessä kerroksessa.

Meille on helppo tulla monesta suunnasta! Paikalle pääset hyvin sekä autolla, junalla että bussilla. Sisäpihallamme on ilmainen (2 h) pysäköinti ja Malmin juna-asemalta matkaa vain 300 metriä. Olemme 10 minuutin junamatkan päässä Helsingin keskustasta.

Hyvän Olon Keskus vuokraa tilaa säännölliseen tai tilapäiseen tarpeeseen. Viihtyisät ja toimivat tilamme on remontoitu alkuvuonna 2020 ja ne soveltuvat monenlaiseen tarpeeseen. - sähköhierontapöydillä varustetut hoitohuoneet soveltuvat monenlaiseen hoito/terapiavastaanottoon - iso ryhmätila (34 m2) on viihtyisä paikka kursseille, koulutuksiin ja tapahtumiin. Kalustettavissa monella eri tavalla. Käytössäsi on mm. tuoleja, pöytiä, sohva, videotykki, matkahoitopöytiä. - takkahuone ja sauna (max 10 hlöä) on tunnelmallinen paikka kokoustaa, viettää iltaa tai kohdata ihmisiä. Kysy erilaisia hyvinvointipaketteja! Käytössä on aina myös yhteiset tilamme, joissa mm. odotustila, wc:t sekä hyvin varusteltu keittiö.

Kysy lisää! Keskustellaan sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

.