Koulutukset

Koulutukset

Elonaskel tarjoaa laadukasta täydennyskoulutusta

- ammattitaidolla sekä suurella sydämellä

Keväällä 2019 kurssit Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa ja Tuusulassa!

Katso kurssien lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan täällä.
Kurssien kouluttaja Tiina Rytkönen on kouluttajana asiantunteva, selkeä ja innostava. Koulutukset ovat käytännönläheisiä ja koulutettavien erilaiset taustat huomioivia.
Tiinan monipuolinen kokemus sekä kokonaisvaltainen lähestymistapa ovat saanet paljon kiitosta ja koulutukset saavatkin osallistujilta erinomaista palautetta.


VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAUVAHIERONTAKURSSI AMMATTILAISILLE 

Kurssi sopii sinulle, joka toimit jo hoitoalalla ja haluat laajentaa osaamistasi myös lapsiasiakkaiden hoitamiseen tai sinulle joka työskentelet lasten kanssa ja haluat upean työkalun työhösi.

Kurssilla saat hyvät valmiudet kokonaisvaltaiseen vauvojen hoitamiseen ja teemme sen aikana runsaasti myös käytännön harjoittelua oikeilla vauva-asiakkailla. Kurssi sopii hyvin esim. hierojille, vyöhyketerapeuteille, toimintaterapeuteille, terveydenhoitajille, kätilöille sekä lastenhoitajille.

KUOPIO  10-11.5. (la-su)

TUUSULA 14-15.3. (to-pe)

OULU 28-29.3. (to-pe)

Helsinki 13-14.4.

Tuusula 6-7.6.


AMMATTILAISTEN VYÖHYKETERAPEUTTINEN  VAUVAHIERONNAN JATKOKURSSI

Kurssi on tarkoitettu yllä olevan peruskurssin käyneille ja syventää sillä opittuja tietoja.

OULU 1-2.4. (ma-ti)

HELSINKI 4-5.5. (la-su)


VYÖHYKETERAPIAN PERUSTEET (kotikäyttöön ja hoitotyön tueksi)

Tämä kurssi sopii kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille, etkä välttämättä tarvitse mitään pohjatietoja! Kurssi tuo upean työkalun myös sinulle, joka teet jo kehohoitoja mutta haluat tehostaa hoitojesi vaikutusta tai saada uuden palvelun valikoimiisi.

Opit kurssilla vyöhyketerapian perusteet, sekä paljon hyödyllisiä hoitopisteitä erilaisten vaivojen hoitamiseen. Käsittelemme myös kehon, mielen ja tunteiden yhteyttä ja vaikutusta hyvinvointiimme. Opit kurssilla vyöhyketerapeuttisen jalka- sekä korvahoidon.

OULU  23-24.3. (la-su)

Helsinki 8-9.6.


VYÖHYKETERAPEUTTINEN RASKAUSHIERONTAKOULUTUS

Kurssi on tarkoitettu täydennyskoulutukseksi sinulle, joka teet kehohoitoja tai työskentelet raskaana olevien kanssa. Opettelemme kurssilla turvallisen, syvärentouttavan raskaushieronnan, jossa yhdistyy vyöhyketerapian tehokkaat vaikutukset sekä lempeän ayurveda-hieronnan lempeän rytmiset hierontaotteet. Tämä on erittäin suosittu hoito! Saat paljon tietoa raskausajasta sekä sen vaikutuksista kehossa ja opit kuinka erilaisia raskausajan kipuja voidaan tehokkaasti helpottaa. Käymme läpi myös kuinka synnytys voidaan käynnistää turvallisesti vyöhyketerapian avulla.

KUOPIO  8-9.5.

HELSINKI 2-3.3. (la-su)

OULU 26-27.3. (ti-ke)

Helsinki 25-26.5.