Henkilökunta

Henkilökunta

kehotunneterapeutti, diplomivyöhyketerapeutti, kouluttaja, dipl.ayurvedahoitaja, mindfulness tunnetaitovalmentaja, reiki-hoitaja

Tiina katsoo ihmistä kokonaisuutena, jossa keho, mieli ja tunteet toimivat yhdessä. Hoitajana Tiina on lempeä, kuunteleva sekä asiantunteva. Erikoisosaamisena vyöhyketerapeuttiset hoidot vauvoille ja lapsille sekä raskaana oleville tai raskautta toivoville.

045 118 2777

tiina@elonaskel.fi

Inka Keinänen
hieroja, personal trainer, sosiaali- ja terveysalan peruskoulutus (kuntoutumiseen erikoistunut lähihoitaja)

Inkan intohimona on liikunta, kehonhuolto ja lihaksiston rakenne. Hieronnat Inka tekee napakalla ja varmalla otteella. Personal Trainerina Inka kannattaa monipuolisuutta niin liikunnassa kuin ruokailussakin.

050- 401 6017

keinanen.pt@gmail.com

Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja, Jalkaterapeutti AMK

Tanja käyttää hieronnassa klassisia hieronta-, sekä urheiluhierontaotteita. Tanja on erikoistunut nivelongelmien hoitoon ja käyttää työssään myös mobilisointia, joka edistää nivelten liikkuvuutta ja sopii näin erittäin hyvin kaikille nivelongelmaisille.

050 3057117

tanjavarjola@suomi24.fi

Terveydenhoitaja, YAMK FLT Ravintovalmentaja®, Vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja

Tanjan vahvuus ja erityisosaaminen on kokonaisvaltainen ja yksilöllinen ravitsemus funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuen. Terveydenhoitajan ammattitaitoon Tanja on yhdistänyt lempeän vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan.

050 562 8885

tanja.hakala@omppupolku.fi

diplomivyöhyketerapeutti, luontaishoitaja, ayurveda-hoidot

Marian hoidoissa yhdistyy vyöhyketerapian tehokkaat vaikutukset sekä intialaisten ayurveda-hoitojen syvärentouttavat tekniikat. Ihana hoitokokemus muodostuu levollisuudesta ja rentoudesta keholle sekä mielelle.

050 4082485

mtmurto@gmail.com 

Sari Hellsten
Sosionomi (AMK), Mentaalinen valmentaja, Parisuhdeneuvoja, Vyöhyketerapeuttinen vauva- ja raskaushieroja, Elämänvoima -hieroja, Energiahoitaja

Sari etsii kanssasi ratkaisuja ja uusia näkökulmia erityisesti pikkulapsivaiheen kysymyksiin. Sari yhdistää monipuoliseen ammatilliseen kokemukseensa perheiden tukemisesta ajatuksen itsestään huolehtimisen ja rentoutumisen tärkeydestä.

044 2431431

sariam.hellsten@gmail.com

vyöhyketerapeutti

Satu hoitaa lapsia ja aikuisia vyöhyketerapian keinoin. Tunnevyöhykeketerapia tarjoaa kehoa, mieltä ja tunne-elämää tasapainottavan hetken arjen keskellä. Hoito on asiakkaan omaa aikaa, jolloin juuri hän on kaikkein tärkein

050 5676769

satusalmi23@gmail.com

luontaishoitaja, vyöhyketerapeuttiopiskelija, ayurveda-hoidot

Anne tekee intialaisia ayurvedisia hoitoja lämmöllä ja sydämellä. Hän on kiinnostunut ihmiskehon ja tunteiden monimuotoisuudesta. Hän opiskelee tällä hetkellä vyöhyketerapeutiksi ja tekee vyöhyketerapiaa opiskelijahoitoina.

044 2312262

jaaskelainen.anne@gmail.com

Reiki Master, Magnified Healing - hoitaja, Enkelitulkitsija

Seija tekee työtään suurella sydämellä asiakasta kuunnellen ja ihmisen hyvinvointi on hänelle tärkeää. Energiahoito tasapainottaa ja aktivoi kehon omaa parannusjärjestelmää, rentouttaa sekä tuo hyvää oloa arjen keskellä

050 5160517

valliseija@outlook.com

terveydenhoitaja, imetysohjaaja, dipl.refleksologi

Neuvolatyön ammattilaisena Laura yhdistää terveydenhoitajan työhön vyöhyketerapiaa raskaana oleville, vauvoille ja lapsille. Vastaanotolla on aikaa kuunnella ja auttaa arjen pulmissa. Erityisosaamisena imetykseen liittyvät pulmat, mm. kireän kielijänteen arviointi ja ohjaus.

010 229 6040

lastenneuvola@netti.fi

kosmetologi, lähihoitaja, muistihoitaja

Nina tarjoaa yksilöllisiä kauneudenhoitopalveluita ja haluaa tarjota asiakkailleen paikan, johon he voivat tulla ja unohtaa kiireet arjen keskellä. Hän tekee hoidot aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita kuunnellen.

040 3603707

nina.kauneushoidot@gmail.com

koulutettu hieroja diplomivyöhyketerapeutti

Jutta tekee klassisista hierontaa varmoilla ja rauhallisilla otteilla sekä syvärentouttavaa vyöhyketerapiaa. Molemmat hoidot tarjoavat miellyttävää oloa kiireen keskellä. Koulutetun hierojan ammattitaitoon Jutta yhdistää lempeää raskaushierontaa ja vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa.

041 538 9104

jutta.ahtola@gmail.com