Henkilökunta

Henkilökunta

kehotunneterapeutti, diplomivyöhyketerapeutti, kouluttaja, dipl.ayurvedahoitaja, mindfulness tunnetaitovalmentaja, reiki-hoitaja

Tiina katsoo ihmistä kokonaisuutena, jossa keho, mieli ja tunteet toimivat yhdessä. Hoitajana Tiina on lempeä, kuunteleva sekä asiantunteva. Erikoisosaamisena vyöhyketerapeuttiset hoidot vauvoille ja lapsille sekä raskaana oleville tai raskautta toivoville.

045 118 2777

tiina@elonaskel.fi

koulutettu hieroja diplomivyöhyketerapeutti

Jutta tekee klassisista hierontaa varmoilla ja rauhallisilla otteilla sekä syvärentouttavaa vyöhyketerapiaa. Molemmat hoidot tarjoavat miellyttävää oloa kiireen keskellä. Koulutetun hierojan ammattitaitoon Jutta yhdistää lempeää raskaushierontaa ja vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa.

041 538 9104

jutta.ahtola@gmail.com

Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja, Jalkaterapeutti AMK

Tanja käyttää hieronnassa klassisia hieronta-, sekä urheiluhierontaotteita. Tanja on erikoistunut nivelongelmien hoitoon ja käyttää työssään myös mobilisointia, joka edistää nivelten liikkuvuutta ja sopii näin erittäin hyvin kaikille nivelongelmaisille.

050 3057117

tanjavarjola@suomi24.fi

Terveydenhoitaja, YAMK FLT Ravintovalmentaja®, Vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja

Tanjan vahvuus ja erityisosaaminen on kokonaisvaltainen ja yksilöllinen ravitsemus funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuen. Terveydenhoitajan ammattitaitoon Tanja on yhdistänyt lempeän vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan.

050 562 8885

tanja.hakala@omppupolku.fi

terveydenhoitaja, imetysohjaaja, dipl.refleksologi

Neuvolatyön ammattilaisena Laura yhdistää terveydenhoitajan työhön vyöhyketerapiaa raskaana oleville, vauvoille ja lapsille. Vastaanotolla on aikaa kuunnella ja auttaa arjen pulmissa. Erityisosaamisena imetykseen liittyvät pulmat, mm. kireän kielijänteen arviointi ja ohjaus.

010 229 6040

lastenneuvola@netti.fi

diplomivyöhyketerapeutti, luontaishoitaja, ayurveda-hoidot

Marian hoidoissa yhdistyy vyöhyketerapian tehokkaat vaikutukset sekä intialaisten ayurveda-hoitojen syvärentouttavat tekniikat. Ihana hoitokokemus muodostuu levollisuudesta ja rentoudesta keholle sekä mielelle.

050 4082485

mtmurto@gmail.com 

Seksuaaliterapeutti

Seksuaaliterapeuttina olen empaattinen, läsnäoleva ja helposti lähestyttävä. Jokaisella ihmisellä on oma ainutlaatuinen tarinansa, joita voimme yhdessä vastaanotolla pohtien tutkia; mitä kaipaat ja tarvitset nyt. Seksuaalinen hyvinvointi kuuluu kaikille. Vastaanotolle voit tulla yksin tai parin kanssa yhdessä.

045-7874 2335

saija.sundstrom@hotmail.com

DIPLOMITUNNEVYÖHYKETERAPEUTTI

Janika hoitaa lapsia ja aikuisia empaattisesti ja läsnäolevasti vyöhyketerapian keinoin. Kehohoidon lisäksi tunnevyöhyketerapiassa huomioidaan ihmisen koko elämänkaari ja puretaan pikkuhiljaa kehon jännitys- ja kiputilat. Kehosi herää parantamaan itsensä - tervetuloa matkalle kohti tasapainoisempaa oloa.

040-7750 255

janika@zonessa.fi