Henkilökunta

Henkilökunta

kehotunneterapeutti, diplomivyöhyketerapeutti, kouluttaja, dipl.ayurvedahoitaja, mindfulness tunnetaitovalmentaja, imetysohjaaja

Tiina katsoo ihmistä kokonaisuutena, jossa keho, mieli ja tunteet toimivat yhdessä. Hoitajana Tiina on lempeä, kuunteleva sekä asiantunteva. Erikoisosaamisena vyöhyketerapeuttiset hoidot vauvoille ja lapsille sekä raskaana oleville tai raskautta toivoville.

045 118 2777

tiina@elonaskel.fi

terveydenhoitaja, imetysohjaaja, dipl.refleksologi

Neuvolatyön ammattilaisena Laura yhdistää terveydenhoitajan työhön vyöhyketerapiaa raskaana oleville, vauvoille ja lapsille. Vastaanotolla on aikaa kuunnella ja auttaa arjen pulmissa. Erityisosaamisena imetykseen liittyvät pulmat, mm. kireän kielijänteen arviointi ja ohjaus.

010 229 6040

lastenneuvola@netti.fi

Terveydenhoitaja, YAMK FLT Ravintovalmentaja®, Vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja

Tanjan vahvuus ja erityisosaaminen on kokonaisvaltainen ja yksilöllinen ravitsemus funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuen. Terveydenhoitajan ammattitaitoon Tanja on yhdistänyt lempeän vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan.

050 562 8885

tanja.hakala@omppupolku.fi

Osteopaatti amk, imetysohjaaja

Osteopaatti Eeva on kehon kipu- ja häiriötilojen hoitamisen ammattilainen, jonka vastaanotolle voit hakeutua monien erilaisten vaivojen kanssa. Eevan empaattisella hoito-otteella vaivat helpottuvat lempeästi ja samalla saat asiantuntevaa ohjausta hyvinvointisi ylläpitämiseen. Eevan erityisosaamista on äitien ja vauvojen osteopaattinen hoito yhdistettynä imetysohjaukseen.

040 5392 694

eeva@norjaklinikka.fi

diplomivyöhyketerapeutti, luontaishoitaja, ayurveda-hoidot

Marian hoidoissa yhdistyy vyöhyketerapian tehokkaat vaikutukset sekä intialaisten ayurveda-hoitojen syvärentouttavat tekniikat. Ihana hoitokokemus muodostuu levollisuudesta ja rentoudesta keholle sekä mielelle.

050 4082485

mtmurto@gmail.com 

Diplomihomeopaatti, Intuitiivinen Energiahoitaja

Iiris auttaa koko perhettä suurella sydämellä laadukkaan ja lempeän homeopatian avulla. Homeopatian avulla voidaan hoitaa akuutteja ja kroonisia vaivoja sekä lapsilla että aikuisilla. Iiris tekee myös intuitiivista energiahoitoa sekä äänimaljahoitoja.

050 5290396

iiri@iirinvirma.fi

Fysioterapeutti AMK, Mamma Mage-ohjaaja, Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Marika auttaa fysioterapian keinoin erilaisissa vaivoissa kuten lantionpohjan toimintahäiriöissä, kiputiloissa sekä vatsalihasten erkaumissa. Fysioterapeuttina Marika on tarkka, empaattinen ja kuunteleva. Hän huomioi jokaisen asiakkaan kokonaisvaltaisesti.

045 6389766

marika.stahl@gmail.com

DIPLOMITUNNEVYÖHYKETERAPEUTTI

Janika hoitaa lapsia ja aikuisia empaattisesti ja läsnäolevasti vyöhyketerapian keinoin. Kehohoidon lisäksi tunnevyöhyketerapiassa huomioidaan ihmisen koko elämänkaari ja puretaan pikkuhiljaa kehon jännitys- ja kiputilat. Kehosi herää parantamaan itsensä - tervetuloa matkalle kohti tasapainoisempaa oloa.

040-7750 255

janika@zonessa.fi

Koulutettu hieroja, lähihoitaja

Sanna tekee klassista hierontaa sinua ja toiveitasi huomioiden. Hoitoon johon voidaan tarvittaessa sisällyttää myös nivelten mobilisointia. Purentalihashieronnasta saat tehokkaan avun purentalihasongelmiin. Myös intialainen päähieronta kuuluu Sannan osaamiseen.

044 5673610

hierontahellsten@gmail.com

Koulutettu hieroja, vyöhyketerapeuttinen vauva- ja raskaushieroja, tunnevyöhyketerapiaopiskelija.

Miia on empaattinen ja läsnäoleva hierontaterapeutti, joka hoitaa jokaisen asiakkaan yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Vauvojen ja odottavien äitien hoito on erityisen lähellä Miian sydäntä ja hän hyödyntää hoidoissa myös lempeän tehokasta vyöhyketerapiaa.

040 040 5526

miia@ecofemme.fi

Reiki Master, Theta Healing Practitioner, YTM

Katrina kohtaa sinut kokonaisuutena, lempeällä ja läsnä olevalla otteella. Hänen erikoisalaansa on energiahoitaminen Reikin ja Theta Healingin yhdistelmällä, joka tukee ihmisen hyvinvointia kaikilla sen eri tasoilla.

045-3207733

lumikallio@gmail.com

Diplomitunnevyöhyketerapeutti

Sari on rauhallinen ja empaattinen vyöhyketerapeutti. Hän on kiinnostunut ihmisistä kokonaisvaltaisesti. Lempeän kosketuksen ja kuuntelun avulla voidaan auttaa ihmistä rentoutumaan ja voimaan paremmin. Sari hoitaa sekä vyöhyketerapian että tunnevyöhyketerapian keinoin.

040 220 4757

sptikkanen@gmail.com

Muutosvalmentaja, Access Bars®, Access kehoprosessien ja Access Facelift fasilitaattori

Tuulilla on henkilökohtaisia kokemuksia syvän stressin, työuupumuksen ja masennuksen suhteen. Nämä kokemukset saivat hänet etsimään erilaisia työkaluja stressaavan elämän muuttamiseksi eheämmäksi. Access Consciousness -menetelmän työkalut ja hoidot ovat auttaneet häntä ja hänen asiakkaita löytämään onnellisen ja tasapainoisen elämän.

0400516060

tuuli@onnenportti.fi